Våre billige utdrikningslags pakker sørger for at dere ikke bruker en formue på aktiviteter

EuroTrip Party sørger for at dere har deres livs beste tid hvis dere velger en av våre 6 utdrikningslag destinasjoner. Det er mange ting som er likt med disse stedene, men det mest attraktive med disse er at det er GUNSTIG. Dere trenger ikke å bruke en formue for å få kvalitets rom eller aktiviteter, dere må bare vite de beste dealene.  Derfor har vi laget noe for å hjelpe dere.

Lavpris flyselskaper

Takket være de populære flyselskapene så kan man komme seg rundt om kring i Europa for en billig penge!

Vi har laget en liste over våre favoritter til å sammenligne flypriser til våre destinasjoner:

  • Skyscanner
  • Momondo
  • Edreams
  • Farecompare
  • Expedia
  • Opodo

Vi trenger ikke å nevne at dette er allerede eksisterende nettsider som hjelper dere med å finne de billigste flyprisene, men valget er deres!

Overnatting

Fordi vi har 15 års erfaring med EuroTrip Party med organisering av utdrikningslag, så har vi et veldig godt forhold til våre samarbeidspartnere. Vi vet hvor dere bør bo enten dere vil på hotell, hostell eller leilighet. Ta en kikk på våre muligheter for overnattings liste, få mer informasjon og la oss få vite hva dere ønsker! Eller for å gjøre det enkelt, ring oss så skal vi hjelpe dere med å finne en løsning for dere!

Aktiviteter

Da er dere her: dere har valgt hvor dere vil på utdrikningslag. Deres fly og overnatting er bestilt. Neste steg da er å finne ut hvilke aktiviteter som brudgommen og gruppen ville likt mest! Vil dere vite våre mest populære (billig og morsomt) aktiviteter for de forskjellige destinasjonene? Hvis ja, sjekk ut listen:

Fest

Billige flybilletter, billig overnatting, billige aktiviteter… Dere har alt nå. Vil dere vite hva dette betyr? Mer penger til å bruke på alkohol! Våre kvelds/nattaktiviteter  (inkluderer guide)) sørger for at dere kommer på de beste stedene, uansett om det er barer, utesteder og eller strippeklubber.

Pakker

Vi holdt på å glemme å nevne en veldig viktig detalj! Hvis deres ting ikke er å velge overnatting og aktiviteter, så er vår anbefaling å ta en rask titt på våre forskjellige pakker som EuroTrip party tilbyr! For alle bookinger av overnatting som blir gjort via oss så er flyplasstransport og en pub til pub runde inkludert! Alt i alt, hvis dere ønsker å organiserer et gunstig utdrikningslag for deres beste venner, spør ekspertene! EuroTrip party kundeservice er her for å hjelpe dere, dersom dere har noen spørsmål eller bekymringer.

EuroTrip Party